Om

Här på sidan berättar vi lite om hur vi uppfattar storpudeln som ras. Vi baserar detta helt på våra egna erfarenheter så det är inga absoluta sanningar. Prata gärna med andra pudelägare och uppfödare så att du får fler erfarenheter och åsikter. Vi skriver om hur pudeln kan vara som familjehund.  Vem som kan passa till att äga en pudel och hur du går tillväga ifall du får för dig att börja träna hunden i hundsport.

Vi skriver även om vad du ska tänka på vad det gäller pudelns pälsvård och tips till dig som är päls allergiker. Sysslar du med utställning så har vi ett avsnitt som tar upp detta också med hundens utseendeegenskaper och vad du kan tänka på vad gäller pudelns extremiteter. Vi har också exempelbilder på tillåtna utställningsfrisyrer.

Vad har hundrasen pudel med nätcasinon att göra egentligen? Mycket mer än du kanske tror från första början då framförallt marknaden är fylld med teman om människans bästa vän. Det finns många olika spelautomater på nätet med hundar som tema och det är onekligen något som tilltalar många människor. T ex Oodles of Poodles samt Top Dawgs eller varför inte Fortune Dogs? Läs vidare på sidan så får du veta mer om dessa spelautomater.